Hundefrisør kursus

Kurset henvender sig til dig, der ikke har mulighed/lyst til at bruge de næste 3 år på at uddanne dig, men stadig brænder for muligheden for at blive hundefrisør. Måske har du et arbejde ved siden af, men mulighed for at deltage 2 dage om ugen, så kan dette kursus være noget for dig..

Kurset varer 5 uger, med 2 hele undervisningsdage pr uge. Det er et krav, at du melder dig til infokurset først - varighed 1-2 timer, så vi kan gennemgå nøjagtigt, hvad det indebære at være/blive hundefrisør og har mulighed for at se om vores kemi passer sammen før du melder dig endeligt til 5 ugers kurset.

Hvornår kan jeg starte?

Du får en mail fra mig når der er ledige pladser - jeg kan ikke garanterer en bestemt start, men som udgangspunkt gennemgår vi det sammen på info kurset mht hvilke dage/uger der passer dig bedst.

Hvem bliver ikke optaget?

Hvis der er mange hundefrisører i det område du påtænker at starte op i, kan jeg også afvise dig.

Hvis jeg vurdere at du ikke har erfaring eller på anden måde ikke vil få et godt udbytte ud af kurset. Jeg bestemmer til enhver tid selv hvem der skal optages på kurset

Kurset:

På kurset vil du lære at klippe, vaske, tørrer små pelshunde som f.eks Shih Tzu, Cotton de Tular, Bichon Havanes. Evt klip og studs af andre hunderacer som f.eks, Cavalier King Charles, Mini Snautzer, Cocker Spaniels, Westie, Gravhund m.fl (afhænger hvilke modelhunde der er ledige på tidspunktet)

Du lære håndtering af hunden på bordet, kundepleje, pelstyper, klippeteknikker og meget andet, du skal evt påregne lidt hjemmearbejde/forberedelse til næste gang.

Pris:

Kurset koster kr 33.000,- (pr 1/1-2020)

Der arbejdes 2 dage pr uge a ca 6 -7 timer pr gang.

Der undervises i salonen fra ml 9:00 -15:30 - fortrinsvis mandag og tirsdag

Du kan under uddannelsen låne udstyr i salonen, men jeg anbefaler at du, evt med hjælp fra mig køber dit eget udstyr, så du bliver tryg ved at arbejde med det. Du får brug for et starter sæt der indenholder en god klippemaskine, skær,  sakse, kam, børste/karte, neglesaks m.m (det er meget vigtigt at du har professionelle maskiner og sakse at arbejde med) - Er du venstre håndet skal du have købt udstyr inden start, da mit udstyr er til højrehåndet.

Du bliver undervist af Jette (indehaver). I starten er vi 2 sammen om hunden, men mod slutningen af kurset arbejder du alene med mig i baggrunden - som udgangspunkt er der ikke andre hunde i salonen end den du arbejder med, da det kan virke meget forstyrrende.

Kurset afsluttet med et Kursusbevis fra Vovsesalonen

Der optages 3-6 elever pr. år.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Du sender en ansøgning på mail til vanessa@webspeed.dk, herefter kontakter jeg dig for nærmere info. 

Foreløbig planlagte kursusstart 2020 (andre datoer kan evt aftales)

Uge 4 - ledig - Reserveret

Uge 11 - ledig

Uge 18 - ledig

Ved tilmelding betales 10% af beløbet (beløbet refunderes ikke)

Restbeløbet betales senest 14 dage før start (du modtager en faktura fra mig). 

Møder man ikke op eller deltager man kun delvis på kurset, refunderes beløbet ikke. (ved sygdom aftales alternative mødedage)