vovsesalonen

Mit navn er Jette og jeg er ejer af Vovse Salonen i Roskilde, der åbnede Juni 2015, og nu også Salonen i Frederiksværk der åbnede 4 August 1017.

Jeg er uddannet i London, har bestået City & Guild  level 3, desuden har jeg bestået den praktiske del af uddannelsen hos Julie  Lalou Simpson og hendes Team i London. Hun er 3 gange Europamester indenfor klipning af f.eks pudler  og har vundet "Grooming School of the year 2016" på Mastergroom i UK. 

Om mig selv kan jeg fortælle at jeg er født og opvokset i Roskilde, men har boet i london i en årrække, hvorfor jeg også har min uddannelse derfra.

Da jeg efter mange år som Stewardesse i England skulle vælge ny karriere, var jeg ikke i tvivl om at jeg ville have med hunde at gøre, så hvad bedre end at blive hundeklipper, og det har jeg bestemt  ikke fortrudt, jeg elsker simpelthen mit job.

Til August åbner jeg endnu en salon, denne gang i Frederiksværk hvor vi har købt hus med en tilhørende lille butik. Tanken er at holde åben her ca 2 dage om ugen, alt efter behov. Jeg forsætter selvfølgelig min skønne salon i Roskilde, hvor jeg har fået så mange dejlige 4-benede kunder, dem kan jeg slet ikke undvære